Client vertelt

Reviews deelnemers hartcoherentietraining

Ik heb alle drie de trainingen als zeer positief ervaren. Ze zijn lekker praktisch ingericht, ze worden gegeven door een super enthousiast persoon en je kan zien dat wat je hebt gedaan ook serieus helpt. Je krijgt namelijk op een scherm te zien het verschil tussen coherent zijn en niet coherent zijn. En als ik iets kan zien dan kan ik het ook beter voelen en uiteindelijk veranderen. (LW)

Door het toepassen van de hartcoherentie kan ik veel helderder denken en ben ik in staat zelf mijn problemen op te lossen doordat ik in een rustige, creatieve staat van zijn ben gekomen met een wijdere blik om me heen. Hierdoor heb ik veel meer grip op mijn leven. Wat me ook zo aanspreekt is dat ik in een korte tijd, al na een paar minuten, geen last meer hebt van (tijds)druk en me vrij voel van ballast. Deze training wordt heel prettig gegeven en kan ik iedereen aanraden. Ik voel me een heel ander mens. Heel erg bedankt. (HB)

De training is leuk, theorie afgewisseld met oefeningen waardoor je het geleerde gelijk toe kunt passen. Je ziet dus gelijk dat het werkt! Voor iemand zoals ik die vooral ‘in’ zijn hoofd zit, is het mooi om direct te zien wat voor effect het heeft om eens ‘uit’ je hoofd te zijn en je meer over te geven aan je gevoel. De geleerde technieken zijn toepasbaar en vooral de ‘freeze frame’ was voor mij een eyeopener. Ik pas de technieken gedurende de dag wel enkele keren toe, soms voor een specifieke situatie maar vaak gewoon om even de innerlijke rust te vinden om weer op mezelf afgestemd te raken. (RF)

Overige reviews

“Ik heb veel gehad aan de afgelopen sessies, in ieder geval voorlopig even voldoende om zelf mee aan de slag te gaan. Het geeft energie om op de juiste manier aandacht aan mezelf te besteden en me te richten op wat ik wil. Dank voor het spiegelen, inzicht en ook wat richting geven. AK

“Susanne gaf het juiste zetje in mijn rug om mij weer te laten stralen! M

“De sessies hebben mij het volgende opgeleverd:
Oefeningen om gedurende de dag bewust te worden in hoe het met me gaat, wat me bezighoudt. Technieken die mij helpen om beter om te gaan met stress situaties en tenslotte inzicht in diepere psychische patronen die ten grondslag liggen aan door mij ervaren fysieke en mentale spanningen. LG

“Mijn ervaring bij Susanne. Na het eerste bezoek bij Susanne dacht ik, waar ben ik nu toch terecht gekomen. Ik ging verbaasd naar huis. Gaat dit echt zo lukken om van mijn stress en daardoor onrust in mijn hoofd af te komen? Ik keek uit naar de volgende afspraak en deze was weer eveneens verbazend. Ik leerde om mijzelf te accepteren om wie ik ben en wat ik ben. Ik merkte een verandering in mijn lichaam en wist niet goed wat het was. Dat bleek dus “rust” te zijn. Het was een hele verademing om dat te ervaren. Het is al een tijdje geleden dat ik deze “therapie” heb gevolgd en mijn “rust” is blijvend. Ik voel mij een evenwichtige vrouw die het leven weer kan omarmen.

“Susanne is heel prettig om mee te praten. Heel rustig en kan goed luisteren. De sessies die ze bij mij heeft gedaan zijn echt een wonder. Hoe snel ze effect hebben, het lijkt wel alsof er een suikerklontje of zoetje in je thee oplost.

“Je hebt mij weer de juiste weg gewezen, door mij zelf te laten benoemen wat ik voel, denk en wat de reden zou kunnen zijn. Ik kan met recht zeggen, dat ik een zeer eigenwijs persoontje ben en als iemand mij anders wil laten denken, zij sterk moet zijn en de juiste dingen moet benoemen, zonder dat mijn hersens weer een eigen richting kiezen. Jij hebt mij weer in beweging gekregen. Dank hiervoor.