Psychologische hulp nodig?

Iedereen zit soms in een dip. De één net wat meer dan de ander. Stressklachten, paniekgevoelens, slapeloosheid,angst en zware stemmingswisselingen zijn veel voorkomende klachten. Deze klachten kunnen leiden tot een depressie of een burn-out.

Hoe kun jij je leven weer oppakken?

De meeste mensen komen daar doorheen met hulp van vrienden en familie. Maar soms is de hulp van een professional precies wat je nodig hebt. De eerste stap om te reiken naar hulp, is het erkennen en accepteren dat er iets aan de hand is. Toch blijkt dat de meeste mensen het moeilijk vinden om hulp te vragen of niet de juiste hulp kunnen vinden.

Binnen 3 weken weer positief in het leven staan?

Wacht niet langer en maak nu een afspraak. Samen zullen wij de juiste oplossing vinden. Ik zal ervoor zorgen dat je snel weer gelukkiger in het leven staat.

Herken je jezelf in zo’n situatie?
Maak dan nu een afspraak en samen zullen wij een passende oplossing vinden!

Susanne de Jong, psycholoog voor Arbeid en Vitaliteit, kan je helpen jezelf uit die negatieve sleur te halen.

Bel me: 06 - 440 34 531 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cliënten vertellen:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik heb de sessie als prettig en ontspannen ervaren, en het gevoel gekregen weer zelf aan het roer van mijn leven te staan (DP).

Na een fietsongeluk durfde ik niet meer te fietsen. Susanne stelde voor om naast EMDR ook IEMT (een variant van EMDR) te gebruiken. Na een paar behandelingen ben ik van mijn angst af (IM).

Door het toepassen van de hartcoherentie kan ik veel helderder denken en ben ik in staat zelf mijn problemen op te lossen (HB).