Vergoeding en tarieven

Tarieven per 1 januari 2017

Susanne de Jong heeft bewust besloten om per 1 januari 2017 niet meer ingeschreven te staan in het BIG register om zich zodoende zo onafhankelijk en vrij mogelijk te kunnen bewegen in de instrumenten die zij inzet en de werkwijze waar zij in gelooft namelijk (niet het behandelen van klachten/stoornissen maar) veerkracht en vitaliteit beogen in de breedste zin van het woord. Zij zal zich vanaf die datum dus niet meer profileren als Gz-psycholoog maar vanzelfsprekend nog wel beschikken over die achtergrond.

Susanne de Jong wordt deels vergoed vanuit aanvullende verzekeringen wanneer hier de NVPA erkend wordt. Een verwijzing van de huisarts of een gestelde diagnose is niet noodzakelijk om voor deze vergoeding in aanmerking te komen. Het eigen risico zal niet aangesproken worden. Dit alles is afhankelijk van de mogelijkheden van de polis en zorgverzekeraar die u heeft afgesloten. Kosten van individuele sessies zijn 95 euro per 45 minuten of 120 euro per uur gesprekstijd.

Naast therapiesessies zijn individuele coachingstrajecten mogelijk alsook het volgen van de hartcoherentietraining. Belangstelling hiervoor kan kenbaar gemaakt worden via het contactformulier. Prijzen of nadere informatie kunt u via de mail of telefonisch verkrijgen alsook de data van de eerstvolgende ‘inloop’ hartcoherentietraining. Tenslotte is hartcoherentietraining op maat mogelijk voor personeel of afdelingen binnen uw bedrijf of organisatie. Neemt u ook dan contact op zodat we hierover persoonlijk de mogelijkheden kunnen bespreken. U bent van harte welkom.