Over Arbeid en Vitaliteit

Een beetje stress op je werk, daar is niets mis mee. Maar als de druk te lang aanhoudt, kan je het gevoel krijgen dat het werk je uitput. Ook als je te lang werk doet wat niet bij je past ontstaat er een ‘energielek’. Je gaat over je grenzen heen en verliest de verbinding met jezelf. Of er komt juist niets meer uit handen. Je energiebalans is dan verstoord geraakt.

Susanne de Jong kan je helpen deze energiebalans te herstellen. Door je in verbinding te brengen met jouw kwaliteiten waardoor je weer in je kracht kan gaan staan. Zij doet dit zowel als psycholoog met bv. EMDR of IEMT therapie of als coach waarbij zij gebruikt maakt van verschillende krachtige en vernieuwende technieken waaronder MEP of PSYCH-K®.

Ze is overtuigd van de meerwaarde van een multidisciplinaire aanpak. Ze overlegt, waar nodig, met jouw manager, HRM adviseur, bedrijfsarts en adviseert complementaire geneeswijzen waaronder haptonomie om je herstelmogelijkheden te optimaliseren. Dit alles bespoedigt een vitale en vlotte terugkeer in je werk, reintegratie.